Guld och silver i JDM i blixt

Lördagens JDM i blixt blev en fullträff för Vallentuna. Jonathan tog sitt fjärde DM-tecken när han vann D-klassen (födda 94-95) efter en stark spurt. Han gick upp i ledningen först i näst sista partiet, och i det sista säkrade han segern genom att ta ut evig schack och hålla remi.
Nästan lika bra gick det för Linus som kom tvåa i B-klassen (födda 1989-91). Andraplatsen ordnades genom en vinst mot överlägsne gruppsegraren Erik Blomqvist, Rockaden, i sista ronden. Även Robert kom på prisplats i B-klassen.
JDM i blixt samlade totalt 132 deltagare och hela resultatlistan finns att beskåda hos Stockholms schackförbund.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *