Vinst i seriefinalen

Efter tre ronder hade både Vallentuna och Passanten 2 full poäng i div 4 grupp 3. Efter dagens rond är det bara Vallentuna som har fullt eftersom Passanten 2 besegrades på bortaplan. Tvåa i serien ligger nu Solna 3 som har släppt ifrån sig en oavgjord match.
Andralaget hade spelledigt i helgen.
Passanten 2 – VSK 1 1 – 4

1. Robert 1

2. Lars 1

3. Jonathan 1

4. Mats P 0

5. Anders 1
Intressanta detaljer för kalenderbitare: förlusten på fjärde bordet var lagets första den här säsongen. För Jonathan blev det här nionde raka lagmatchen som han vann. Och Lars gick upp i delad ledning i klubbens maratontabell i och med att han idag spelade sin 306:e match.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *