Stockholm Open

Som vanligt spelades Stockholm Open i månadsskiftet juli-augusti. Mindre vanligt var att en spelare från Vallentuna deltog och dessutom blandade sig i toppstriden. Efter sju av de nio ronderna hade Jonathan sex poäng och befann sig i delad ledning. Tyvärr blev det två förluster för hans del vilket ledde till en slutlig tiondeplats bland de drygt 70 deltagarna.
Hela resultatlistan finns hos ChessResults.
Jonathan ställde också upp i den avslutande blixttävlingen och där gick det ännu bättre. Slutplaceringen blev trea, före bland andra den nyblivne svenske juniormästaren. Den resultatlistan finns hos Stockholms Schackförbund.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *