Nytt om allsvenskan

Förstalaget har två Gotlandslag i sin grupp i år, och Stina har diskuterat med deras lagledare hur matcherna ska spelas.
”Visby” möter vi som planerat i rond 4, den 19 januari, på bortaplan. Styrelsen funderar just nu på hur vi ska ta oss dit och det lutar åt båt på lördagskvällen, övernattning på vandrarhem och sedan flyg hem på söndagen.
Hemmamatchen mot ”Burgsvik” flyttas från 9 februari till lördag 7 december då Burgsvik ändå är i Stockholm för att möta ”Solna”. Det blir alltså dubbelmatch i Tellusgymnasiet den helgen eftersom Vallentuna 1 möter ”Passanten” hemma på söndagen.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *