Rockadenjunioren

Helgens lagtävlingar hos Rockaden drog en bit över 300 deltagare (76 fyrmannalag plus åtskilliga reserver). Vallentuna deltog i låg- och mellanstadieklasserna och båda lagen gjorde klart godkända insatser.
Lågstadielaget på lördagen kom på 18:e plats av 24 lag, och ankaret Jonathan blev bäste poängplockare med 7 av 8 på första bord. Med två ronder kvar att spela låg vi på sjätte plats, men där var motståndet lite för tufft och det blev hissen ner.
Söndagens mellanstadielag började också ganska optimistiskt för att sedan dala i tabellen under tävlingens andra halva. Slutplaceringen blev 29 (av 40 lag) men det fanns chans på betydligt fler poäng i de två sista matcherna. Mest poäng tog Robert på första bord, 4,5 av 7.
Skollag från Rockaden vann i alla tre grupperna.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *