Full pott i Rockaden Open

Tre Vallentunaspelare ställde upp i Rockaden Open, Rockadens tvävling för spelare under 1500, i helgen och alla tre kom hem som pristagare.
Bäst gick det för Matz, trots att han inledde med att förlora på tid i vunnen ställning i första ronden. Därefter stod han inte att hejda, fem raka segrar plus två avslutande remier gav sex poäng och en sjundeplats bland de 89 deltagarna.
Även Erik började med en lite onödig nolla men sedan förlorade han bara ett parti till, ”derbyt” mot Matz i femte ronden. 5,5 poäng räckte till en 13:e plats och ett rankingpris. Rankingpris fick också Jonathan som gick i mål på 3,5 poäng.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *