Fyra spelare – sju priser

Hallstahammar Open blev en rejäl framgång för Vallentunaspelarna, framför allt för Anders som plockade ner högrankade motståndare i nummerordning och vann sin rankinggrupp klart. Han slutade på 4 poäng efter att ha förlorat i sista ronden.
Stina och Lars fick också 4 poäng, men för dem krävdes seger i sista ronden för att nå dithän. De räknades till samma rankinggrupp, och den vanns av Stina (som också blev bästa Vallentunaspelare totalt) med Lars på delad andraplats. Ari hade ingen jättelyckad helg, men snyggade i alla fall till facit med två vinster på söndagen.
Förutom ordinarie priser och rankingpriser delade arrangörerna ut ett pris per rond till den som gjort den största rankingvinsten i varje rond. Anders kammade hem det priset två gånger och Lars en.
Därmed fattas bara ett pris för att komma upp i sju, nämligen priset till den som tjänat flest rankingpoäng i hela tävlingen, och det var förstås Anders som tog hem det också. Ett rejält grattis från oss som inte var där.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *