Lysande avslutning

En säsong som hittills mest har bjudit på besvikelser och förluster slutade idag med klubbens andra seger på tre år i Roslagens Sparbankscup. Gambit och Vallentuna har nu två inteckningar vardera i bucklan, som alltså får cirkulera minst ett år till.
I och för sig kan man sätta stora citattecken kring vår ”seger”, Gambit vann de facto finalen med 7 – 3 men fem handikappoäng avgjorde till vår fördel. Noteras kan att vit vann åtta av tio partier, samt att Thomas Centerström gjorde debut i Vallentunatröjan – enligt egen utsago var det första tävlingspartiet på 26 år för hans del.
VSK – Gambit 8 – 7
1. Lars 0
2. Tomas S 1
3. Lennart 0
4. Anders 1
5. Ari 0
6. Magnus 1
7. Matz 0
8. Linus 0
9. Thomas C 0
10. Robert 0
Nästa lagmatch blir väl någon gång i slutet av september.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *