Kadettallsvenskan

För första gången på flera år ställde vi upp i kadettallsvenskans kval, som som vanligt spelades hos Rockaden i Hägerstensåsen. Motståndet var i tuffaste laget, och när vi därtill hade lite otur i lottningen och fick möta starka Sollentuna 1 i sista ronden så föll vi snabbt i tabellen.
Bästa poängplockare blev Linus med 3½ poäng (av sex möjliga) på första bord.
Någon chans på final hade vi aldrig, laget höll till i andra änden av tabellen, men det blev ändå ett bra träningspass för alla spelarna och drygt 100 rankingpoäng inhämtade till klubben. Och det kommer att bli bättre; vi kan ställa upp med samma lag i två år till.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *