Vallentuna JGP

Årets upplaga av Vallentuna JGP, som spelades i går, samlade drygt 160 deltagare. Tävlingen flöt på bra även om vi tvingades improvisera friskt med serveringen på grund av att vi för första gången på åtskilliga år INTE fick låna gymnasieskolans cafeteria. Men det löste sig, främst tack vare hårt slit från Magnus och Erik.
Flera Vallentunaspelare lyckades bra, bland annat Jonathan som kom tvåa i mellanstadiets GP-klass och Linus som mötte oerhört hårt motstånd men som ändå med en vinst i sista ronden hade blivit trea i A-klassen. Christopher gjorde sin bästa GP-insats hittills med 3 poäng.
Gruppsegrare i år blev:

A: Erik Blomqvist, Rockaden, 6½ p, B: Patrik Berggren, Rockaden, 5 p, C-GP: Patrik Bergman, Rockaden, 6 p, C-Allmän: Marcus Hansson, Kristallen, 6 p, D-GP: Tommy Wallin, Rockaden, 6 p, D-Allmän: Max Xie och Dennis Dvinskikh, båda Sollentuna, 6 p
(A- och B-klasserna spelade i en grupp.)
De fullständiga resultatlistorna finns som vanligt att läsa på Stockholms schackförbunds hemsida..

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *