Sent omsider 2: Bollmora JGP

Lördagen den 18 mars spelades Bollmora JGP och som vanligt (det var tredje gången i rad och femte gången på de sex senaste tävlingarna) vann Jonathan sin klass. Han släppte bara en halva, mot slutlige tvåan Josef Fallesen från Rockaden. Vi gratulerar.
Men det var mycket bra resultat även på andra håll. Linus inledde bra men råkade ut för en Monrad-dykning med mycket starkt motstånd i de sista ronderna. I D-klassen (födda 95-96) kom Daniel på en mycket hedrande sjundeplats med 5 poäng och Gustav som gjorde sin andra JGP-tävling klarade sig också över förväntan med sina 4½ poäng.
Ur klubbsynpunkt var det också glädjande att vi hade elva Vallentunaspelare på plats, till och med en fler än i förra tävlingen.
Resultatlistorna finns hos Stockholms schackförbund.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *