Tjugoårigt klubbrekord slaget

För ganska jämnt 20 år sedan satte Bertil Björklund (som fortfarande är med i klubben, även om han har spelat mycket sparsamt de senaste åren) ett vackert rekord: han spelade 18 lagmatcher i rad utan att förlora.
I gårdagens match i lag-DM rök det rekordet. Jonathans seger var hans 19:e match i följd utan förlust. På dessa 19 matcher har han dessutom tagit 18 poäng, alltså bara två tappade remier. Fantastiskt!
Jonathans svit med förlustfria matcher inleddes den 12 februari 2006 mot Pjäsen 2 och den är alltså inte slut ännu.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *