Rilton-nytt

Nu har Rilton pågått i tre dagar och det går hyfsat för alla Vallentunaspelarna.
Bäst går det för Thomas C som har vunnit båda sina partier i Open. I Elo har Daniel 2½ poäng, Jonathan 2 och Anders P (som jag glömde i förra sammanställningen, sorry) 1 poäng. Robert spelar inte har det visat sig.
Turneringen kan förstås följas på den egna hemsidan, men för den som inte har möjlighet att följa livesändningen utan nöjer sig med resultaten i efterhand är ett bättre tips att titta på chess-results.com. Där finns alla tre turneringarna på dessa länkar:

Rilton Cup

Rilton Elo

Rilton Open

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *