Norrlandsfönster i allsvenskan

Sveriges Schackförbund har gjort en preliminär lottning av allsvenskan 2011/12. Vi höll oss ju kvar i division II tack vare seger i sista matchen mot Gotlandslaget Burgsvik Alva 2, och tacken för detta är att vi nu har placerats i division II grupp 1 tillsammans med diverse lag norrifrån, som Sundsvall och Umeå. För första gången på några år får vi också möta våra vänner från Norrtälje i allsvenskan.

Hela gruppindelningen finns här. Observera att 1) detta är en preliminär lottning, det kommer sannolikt att bli förändringar, och 2) det är bara en gruppindelning och inte en slutlig lottning. Det går alltså inte att utläsa vilka hemma- och bortamatcher vi kommer att få.

 

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *