Stockholm Elo Challenge: Jonathan vann

Tre poäng på de fyra sista ronderna räckte för att Jonathan skulle hålla undan och vinna Stockholm Elo Challenge en halvpoäng före IM Erik Blomqvist som han besegrade i det inbördes mötet i rond sex. Gambits Anders Pettersson kom på tredje plats efter en stark spurt.

Jonathan gick igenom tävlingen obesegrad och spelade bland annat remi mot GM Ralf Åkesson.

Hela resultatlistan

Så här såg vinstpartiet mot Erik Blomqvist ut:

 

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

En kommentar till “Stockholm Elo Challenge: Jonathan vann”

  1. Jonathans resultat motsvarade en IM-inteckning, enligt resultatrapporteringen på schack.se, om han bara hade mött tillräckligt många titelinnehavare. ”Bara” en IM och en GM räckte inte – och tyvärr fanns det inte fler titelinnehavare i turneringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *