SM är över

… och på den sjunde dagen slutade faktiskt SM i Umeå.
Bäst slutade det för Lars som med hjälp av en seger i sista ronden grejade uppflyttning. Lite trist var det att vinsten kom på WO men vi är övertygade om att Lasse hade fixat det i alla fall. Magnus vann snabbt och delade därmed förstaplatsen, men han dömdes som tvåa efter särskiljning – samma placering som förra året. Ett missat matthot i egen tidsnöd kostade Lennart både parti- och gruppseger, istället blev det en tredjeplats.
Erik och Heinz tog varsin snabbremi, för Eriks del innebar det en tredjeplats i gruppen. Resten – Stina, Ari och Avenir – förlorade. Stina och Ari klarade ändå sina kontrakt medan Avenir får börja om i klass I.
En gruppseger, en andraplats och två tredjeplatser innebar hela 7 poäng för Vallentuna i klubbtävlingen. Med det kom vi före storklubbar som Farsta och Linköpings ASS och inte minst Gambit.
Alla resultat finns att beskåda på arrangörens hemsida.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *