Love distriktsmästare

När junior-DM i snabbschack avgjordes i helgen vanns E-klassen (födda 1996 och senare) av Vallentunas egen Love Berglund. Love vann sex av sina sju partier och slog bland annat två av förhandsfavoriterna.
Vi gratulerar och välkomnar Love till den lilla skaran av juniordistriktsmästare från Vallentuna (fem stycken: Jonas Hovmark (f 1971), Avenir Kobetski (77), Anton Sterner (88), Jonathan Westerberg (94) och nu alltså också Love Berglund (96)).
Även Jonathan gjorde en bra insats och kom på fjärde plats i D-klassen.
Hela resultatlistan finns som vanligt hos Stockholms Schackförbund.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *