Fyra i juniorlag-DM

Juniorlaget var i elden i går igen, och började med en kassaskåpssäker seger mot Rockaden 91. Därmed blev det en direkt seriefinal mot Rockaden 90 i sista ronden, en match som tyvärr slutade med storförlust och därmed sjönk laget till fjärde plats (av tio lag) i tabellen.
Rockaden 91 – Vallentuna 0-5

1. Simon 1

2. Robert 1

3. Daniel 1

4. Jonathan 1

5. Christopher 1
Vallentuna – Rockaden 90 1-4

1. Simon 0

2. Robert 0
3. Daniel ½

4. Jonathan ½

5. Christopher 0
Lagets bäste poängplockare blev Jonathan med 3½ poäng på de fyra ronderna. Vinsten mot Rockaden 91 innebar att han också satte klubbrekord med 13 raka vinster i lagmatcher, en svit som tyvärr bröts mot Rockaden 90 samma kväll.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *