Uppflyttning på nåder

Visserligen kom Vallentuna ”bara” på andra plats i allsvenskans division III i våras, men eftersom Sveriges Schackförbund alltjämt har problem att fylla sina serier har vi erbjudits en gratisplats i division II grupp 3 nästa säsong – för övrigt samma grupp som vår seriesegrare Wasa 2 placerats i.
Sveriges SF har publicerat hela preliminärlottningen för allsvenskan 2008/09, och av den framgår att division II:3 inte är så illa. Bortsett från en eventuell Gotlandsresa riskerar vi inte att behöva åka längre än till Stockholms innerstad.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *