Slutsummering av SM

Sent omsider kommer här slutresultaten från andra veckan i SM. Jonathans andra vecka blev inte lika lyckosam som den första men slutresultatet är ändå godkänt, liksom Roberts. För Adam blev det personligt poängrekord i klass IV.
Resultat vecka 2

JSM: Jonathan, 5½/13 – 8:e plats

JSM: Robert 4½/13 – 12:e plats

Klass IV: Adam 4½/7 – 4:e plats (av 12 spelare)
Om JSM kan också konstateras att förstaplatsen delades av tre Rockadenspelare på 10 poäng, med Simon Hänninger som segrare efter särskiljning. På fjärde plats hamnade den fjärde spelaren från Rockaden, så klubben kan knappast klaga på utdelningen.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *