Tvåa i lag-DM

Inför sista ronden i årets lag-DM var situationen den att vi varken kunde vinna serien eller åka ur. Däremot hade vi chans på andraplatsen, förutsatt att vi besegrade Täby samtidigt som Kristallen 2 besegrade Wasa 2 i seriefinalen. Båda dessa förhoppningar slog in och därmed kan Vallentuna notera sin bästa placering i lag-DM på åtskilliga år.
Täby hade ett starkt lag i toppen men vi avgjorde på den undre halvan.
Täby – Vallentuna 4 – 6

1. Robert ½

2. Daniel 1

3. Leif N ½

4. Hector 0

5. Lars 0

6. Lennart B ½

7. Mats P ½

8. Alexander 1

9. Rune 1

10. Erik P 1
Fotnot: Vallentuna slutade på andra plats i lag-DM:s division 2 även säsongen 1999/2000. Eftersom seriesegraren inte ville gå upp spelade vi vintern därpå i division 1, och sistaplatsen där får väl räknas som klubbens främsta.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *