Välkommen till Vallentuna SK:s nya hemsida

Lagom till vårstarten 2011 lanseras Vallentuna schackklubbs nya hemsida, som görs i publiceringsverktyget WordPress. Här finns en mängd nya funktioner, de kanske mest intressanta för dig som besökare är att vi nu kan publicera och spela upp partier direkt på sidan samt att det går att kommentera inlägg.

Missa inte heller kalendern i menyn upptill, där hittar du alla tävlingar och lagmatcher som är inplanerade under våren.

Ambitionen är att allt innehåll ska ha kommit med från den gamla sidan. Anmäl gärna trasiga länkar och borttappat innehåll till webmaster så ska jag göra vad som går att göra för att rätta till felen.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *