Remi mot Sverigemästaren

I dagens rond spelade Jonathan remi mot regerande Sverigemästaren Emanuel Berg i ett jämnt tornslutspel där han till och med hade bonde över de sista 20 dragen. När halva turneringen – fem ronder av nio – är spelade har han samlat ihop två remier, alltså totalt en poäng. Jonny Hector förlorade i dag men delar ändå ledningen med Hans Tikkanen.

Inga andra klubbspelare är ju med i SM men det är en rad spelare med Vallentuna-anknytning via laget i lag-DM som spelar. Stina har haft det svårt i klass 1:1 och har hittills en vinst och fyra förluster (fem ronder av sju är spelade). Bättre går det för Gilbert som spelar i klass 1:4 och leder gruppen på 4/5. I klass 2:6 har Lennart G 3½/5.

Anders spelar i Mästarklassen och har 4/5 vilket räcker till delad ledning så här långt.

Alla resultat finns som vanligt på chess-results.com.

Författare: Lennart Bonnevier

Var med och grundade klubben en gång i tiden (1972). Webbmästare sedan sent 1990-tal, på senare år dock allt mer infrekvent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *